~ TEMPAHAN DITUTUP SELAMA-LAMANYA ~

DD BERSARA DESIGN FLASH SECARA RASMINYA

11 September 2011

PostHeaderIcon FREEBIES: BUTANG OLDER POSTS, NEWER POSTS, HOME (VERSI FLASH)



Atas permintaan ramai, DD himpunkan kesemua freebies butang flash yang telah DD siapkan sebelum ni (Older Posts, Newer Posts, dan Home) berdasarkan pasangan masing-masing. Tak faham? Tak ape la...nanti boleh tanya DD...(^_^)


AMARAN: JANGAN MENGAKU NI FREEBIES KORANG. Nanti DD sumpah jadi batu...hahaha (gelak jahat)!



TUTORIAL
  • Older Posts: Sila baca tutorial [di sini].
  • Newer Posts: Sila baca tutorial [di sini].
  • Home: Sila baca tutorial [di sini].


SET 1

BUTANG FLASH OLDER POSTS
(letak cursor kat atas hello kitty untuk melihat perubahan)

      


BUTANG FLASH NEWER POSTS
(letak cursor kat atas hello kitty untuk melihat perubahan)

      


BUTANG FLASH HOME
(letak cursor kat atas laman utama untuk melihat perubahan)

      


SET 2

BUTANG FLASH OLDER POSTS
(letak cursor kat atas bola sepak untuk melihat perubahan)

      


BUTANG FLASH NEWER POSTS
(letak cursor kat atas bola sepak untuk melihat perubahan)

      


BUTANG FLASH HOME
(letak cursor kat atas laman utama untuk melihat perubahan)

      


SET 3

BUTANG FLASH OLDER POSTS
(letak cursor kat atas kasut untuk melihat perubahan)

      


BUTANG FLASH NEWER POSTS
(letak cursor kat atas kasut untuk melihat perubahan)

      


BUTANG FLASH HOME
(letak cursor kat atas laman utama untuk melihat perubahan)

      


SET 4

BUTANG FLASH OLDER POSTS
(letak cursor kat atas smiley untuk melihat perubahan)

      


BUTANG FLASH NEWER POSTS
(letak cursor kat atas smiley untuk melihat perubahan)

      


BUTANG FLASH HOME
(letak cursor kat atas laman utama untuk melihat perubahan)

      


SET 5

BUTANG FLASH OLDER POSTS
(letak cursor kat atas not muzik untuk melihat perubahan)

      


BUTANG FLASH NEWER POSTS
(letak cursor kat atas not muzik untuk melihat perubahan)

      


BUTANG FLASH HOME
(letak cursor kat atas laman utama untuk melihat perubahan)

      




p/s: Sila tinggalkan komen ye...terima kasih...(^_^)

5 Tukang Kata:

Lady Diana @ Lat'z said...

wahh..bestnya..penguin takde ke??

aiman fanboy k-pop said...

nak amik boleh?

Aku DD to Lady Diana @ Lat'z said...

tq2...hehehe...penguin maybe next time...(^_^)

Aku DD to aiman fanboy k-pop said...

boleh aje...(^_^)

Putri N@ilofar said...

salam ziarah...ana ambik yg smiley 2..TQ..nice one

Newer Posts Older Posts Home