~ TEMPAHAN DITUTUP SELAMA-LAMANYA ~

DD BERSARA DESIGN FLASH SECARA RASMINYA

09 August 2011

PostHeaderIcon JOM TEMPAH VERSI RAMADHAN



Kalau korang berminat dan confident nak upah DD untuk mendesign header blog korang...jangan malu jangan segan...baca peraturan kat bawah ni...(^_^)

p/s: Jangan terlalu mengharap design DD akan menjadi sehebat design para otai seperti Cik Bulat, Alieff, atau Wan Hazel...DD budak baru belajar.



1) SYARAT-SYARAT TEMPAHAN
  • Pengguna Blogspot sahaja.
  • Design DD hanya sesuai untuk paparan Mozilla Firefox/Google Chrome.
  • Design disiapkan mengikut giliran.
  • DD tak reti design kartun/doodle (tempahan yang melibatkan kartun/doodle...sila hubungi para otai kat atas).
  • Sila email butiran berikut kat DD:-

    JENIS HEADER: Static atau Flash...Transparent atau Tak Transparent (rujuk perbezaan kat sini).

    JENIS DESIGN: Header Baru Sepenuhnya atau Modify Header Lama (cth: tambah awan bergerak, swirl berkembang, daun berguguran, bola sepak melantun, dll).

    NAMA BLOG: _______________________

    MOTTO: kalau korang ade motto la...bukan motosikal tau.

    LOGIN BLOG: Email Blog dan Password (DD jamin selamat...DD nak guna untuk install header yang dah siap kat blog korang sebab melibatkan coding yang berselirat).

    SAIZ: kalau tak tau...DD boleh tengok kat coding blog korang.

    KONSEP: Girly/Grunge/Corporate/Flower/K-Pop/dll (jelaskan sejelas-jelasnya...buat karangan SPM pun takpe).

    WARNA: Hijau/Hitam + Pink/dll (jelaskan kombinasi warna).

    FONT: kalau korang nak font tertentu la...kalau tak...DD guna aje ape-ape font sesedap rasa DD.

    GAMBAR: kalau korang nak header yang ade muka korang, muka pakwe, muka awek, muka family, muka artis pujaan, dll atau korang nak modify header lama (attach kat email).


    2) HARGA DAN PEMBAYARAN
    FREE sempena Bulan Ramadhan ni. After Bulan Ramadhan...bayaran RM10 akan dikenakan untuk flash header. Apsal mahal? Sebab...flash header lebih susah nak design berbanding static header.

    3) TEMPAHAN DAN PERTANYAAN
    • Email atau YM: akudd87@yahoo.com



    Oh, ya! Kalau nak DD design flash banner baru atau modify banner lama kasi tambah love kembang kuncup, dll...no problem. Syarat-syarat masih sama macam kat atas.

    SEKIAN HARAP MAKLUM...TERIMA KASIH...(^_^)

    13 Tukang Kata:

    AreNieZa said...

    freee??? nak2... boley tak

    AreNieZa said...

    npe tak ley taip kt chat box??? tq sebb singgah blog nieza.. n nieza follow ok..

    zaty luvlianncezzz said...

    nak2! will email u :)

    Aku DD to AreNieZa said...

    erkkk...chat box x blh taip? mayb pnyakit coding dtg balik kot. psal header tu...no prob. klu nak...email detail2 psal header yg awk nak kat DD, k?

    thx...(^_^)

    Aku DD to zaty luvlianncezzz said...

    i will wait for your email...hehehe. thx bbyk2 tau...(^_^)

    Cik Bunny said...

    nak tanya, header flash free sempena bulan ramadhan? and kalo banner flash ade tak?

    Aku DD to Cik Bunny said...

    nak mnta design flash banner ke? blh aje...no prob. smua free spjg bln ramadhan ni...(^_^)

    Syahirah Suhaili said...

    wahh...baik nye hati nak bagi free..DD,adiela nak la..boleh? :D

    Scha Aryana said...

    waa bestnye! nak nak! tunggu tau, nanti sha email :)

    farahd101 said...

    susah send email :)
    farahd92@gmail.com

    Aku DD to Syahirah Suhaili said...

    OK...email adeila DD dh trima. trima ksh...(^_^)

    Aku DD to Scha Aryana said...

    email sha...DD dh trima. trima ksh...(^_^)

    Aku DD to farahd101 said...

    farah...DD dh trima email. trima ksh byk2 ye...(^_^)

    Newer Posts Older Posts Home