~ TEMPAHAN DITUTUP SELAMA-LAMANYA ~

DD BERSARA DESIGN FLASH SECARA RASMINYA

06 December 2011

PostHeaderIcon FLASH HEADER UNTUK NISHA



Alhamdulillah...siap gak design untuk pelanggan ke-38...Nisha. DD sponsor flash header untuk pemenang contest lagi. Nisha merupakan pemenang contest yang dianjurkan oleh Auni, Izyan, dan Yanie. Gerakan cursor kat atas flash header tu untuk tengok glitter effect...(^_^)

TARIKH MULA DESIGN: 6 Disember 2011
TARIKH SIAP: 6 Disember 2011



SEBELUM

FILE SIZE: 64.9 KB



SELEPAS



FILE SIZE: 11.2 KB




TAHNIAH, NISHA...\(^_^)/

9 Tukang Kata:

Syarifah Nur Safiqah SH said...

salam ~
saya nak mintak sesuatu . boleh tak kalau saya nak tuto untuk hide Cbox mcm DD punya ? dah cari merata tak jumpa .

Mohd Amin Aizuddin said...

waaaaaaaaa......Hebatnya..Takleh kalahkan DD.... :(

Mohd Amin Aizuddin said...

Glitter dia tu...Cool

Nisha Shaheera said...

Hihi, thanks akak!

Anonymous said...

CANTIKNYAAAAAAAAAAAAAAAAA! SAYA SUKAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! *pengsan*

Aku DD to Syarifah Nur Safiqah SH said...

salam...DD ikut tuto kat link ni aje...(^_^)

http://www.htmlcodetutorial.com/comments/viewtopic.php?f=2&t=14772&start=15

Aku DD to Mohd Amin Aizuddin said...

trima ksh...smua nyer hasil bantuan pak cik Google..(^_^)

Aku DD to Nisha Shaheera said...

kasih dtrima...hehehe...(^_^)

Aku DD to Anonymous said...

wah...smpai pengsan. bgn cepat...DD nak ucap trima ksh ni...(^_^)

Newer Posts Older Posts Home